Περιμένοντας τα τσουρέκια

by cyneng

Στις ώρες των ανούσιων μαθημάτων, με πιάνει μια τάση και σχεδιάζω συμμετρικά -χωρίς ιδιαίτερη ερμηνεία- σχέδια. Ευτυχώς το παράθυρο είναι ανοιχτό..

Comments

4 Responses to " Περιμένοντας τα τσουρέκια "

mindhuntress said... 23.1.08

πρέπει αρα να σχεδιάζεις πολλα συμμετρικά σχέδια ε?
Όσον αφορά τώρα στη σημειολογία του ανοιχτού παραθύρου νομίζω οτι επιδέχεται πολλές ερμηνείες...ο αισιόδοξος θα έλεγε οτι βλέπεις τα σύννεφα να περνούν και σκέφτεσαι πως έτσι θα περάσει και αυτή η ηλίθια ώρα...ο απαισιόδοξος θα έλεγε ότι σχεδιάζεις την αυτοκτονίας σου (ενώ ο φυσικός θα προσέθετε)προσπαθώντας να υπολογίσεις την επιτάχυνση που θα αποκτήσεις πέφτοντας απο το δεύτερο όροφο...ο φονιάς θα σχεδίαζε το φόνο του διδάσκοντος καθηγητή δια εκ του παραθύρου ρίψη...και τέλος ο ρεαλιστής θα έλεγε οτι κάποιος την αμόλησε και χρειάζεστε επειγόντως οξυγόνο...διαλέγετε και παίρνετε...

'pavlos' speaking said... 25.1.08

πρώτον, σιγά τα συμμετρικά σου σχέδια! ούτε έναν σωστό άξονα συμμετρίας δεν μπορείς να φέρεις. θεόστραβα! όσον αφορά στις ερμηνείες της φίλτατης θεωρητικόπληκτης η επιτάνχυνση δεν χρειάζεται να υπολογιστεί, ελεύθερη πτώση θα κάνει με την επίδραση του βάρους της ως μοναδική δύναμη, κοινώς 9,81m/s^2 η επιτάχυνση. θα ήθελα τέλος να προσθέσω μια ακόμη ερμηνεία, μπορεί απλώς να έχουν Νούλη ή Ψεύτη (που συμβολίζουν κάθε μπίχλα διδάσκοντα) και χρειάζεται επειγόντως καθαρός αέρας, γιατί διαφορετικά θα πεθάνουν όλοι απ' την μπόχα!αποσμητικά ανα χείρας και φύγαμε!!!

apollodoros said... 28.1.08

8a i8ela kapoia stigmi na mou deixeis kapoia apo ta simmetrika sou sxedia... afou prokaloun toso entones anazitiseis mallon kati lene stous blogofilous- es sas....
na min xerei kai i giagia sas?

mindhuntress said... 29.1.08

Το ότι τα σχόλια είναι μεγαλύτερα σε έκταση απο την ίδια την ανάρτηση, μαρτυρούν τη μεγαλοφυία της δεύτερης(Αγαπητή μου αιθεροβάμων έχεις την αμέριστη υποστήριξή μου...γράφε ελέυθερα)
Βαρεμένοι φυσικοί...τί να πείς και τι να σχολίάσεις...

Post a Comment

Type your comment

a destriped pinboard

 
May 2011 | some rights reserved