Δρομολόγια Τρένων 3#

by cyneng

Ha. Τρένο, high class που χορεύει waltz στο Μπράλο, με electronic διάθεση. Μου είχε λείψει λίγο η ησυχία, η σιωπή που τραγουδά γεωμετρίες, όταν η ανάσα της πόλης (ω ναι πόλης) έχει λαχανιάσει απ’το τρέξιμο κι όχι το κυκλοφοριακό.
Επιστροφή στα κυκλώματα που έγιναν το αγαπημένο μου μάθημα, λοιπόν. Α, γίνονται και ωραία πράγματα, δε μπορείς να βαρεθείς αν δεν έχεις ήδη βαρεθεί, είναι η αλήθεια σε μια πρωτεύουσα. (Somebody told me, οι Killers τον Ιούνη και χάρηκα.)

Τρέχει κι ένα project web radio τελευταία, κι ας βρίσκεται στο σχεδιασμό ακόμα. Σε αναζήτηση server, πειραματίζομαι με την παραγωγή ήχου, το ψώνιο.
Ανακάλυψα δε ότι τα media τα ‘χω κόλλημα από παλιά. Στο νηπιαγωγείο ήταν ο καιρός για τους αγρότες. Σχέδια, παρουσιάσεις, μελέτες με κυρομπογιές. Μετά τη γραφή, η εφημερίδα. Χειροποίητος περιοδικός τύπος, τότε που ο Ρονάλντο ήταν απόλυτο είδωλο (όχι ο καινούργιος, ο παλιός που είχε ξυριστεί περίεργα κάποτε). Κάποτε, με ένα ζευγάρι walkie talkie είχα στήσει ραδιοφωνικό σταθμό, εμβέλειας χτήματος. Στο γυμνάσιο γνώρισα το web development. Έστησα την πρώτη σελίδα με word, μετά frontpage, μετά με ένα άλλο που ξέχασα πώς το λένε. Στην επόμενη βαθμίδα (γιατί άραγε αυτή η δόμηση;) ανακάλυψα το blogging. Τότε που οι έλληνες bloggers ήταν ελάχιστοι και κυριαρχούσε ο Νίκος Δήμου, ο πιτσιρίκος, ο old boy κι ο έντεκα. Μετά από πολλά beta περιεχόμενα, ήρθαν οι ριγέ ουρανοί. Φέτος κάπου κόλλησα με το birrec*, αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω. Και ήρθε η πρόταση για web radio, livestream και μουσικές που μας αρέσουν. Η λογική της ΑΕΠΙ δε μας αρέσει, αλλά δε βαριέσαι.

Κάτι όμορφο θα βγει.

Comments

0 Responses to " Δρομολόγια Τρένων 3# "

Post a Comment

Type your comment

a destriped pinboard

 
May 2011 | some rights reserved